• Waterland-Kerkenland

Muzikale fietsroutes door het prachtige Noord-Hollandse landschap, naar kerkjes, waar u op muzikale intermezzo's wordt getrakteerd.

Waterland-Kerkenland

WATERLAND – KERKENLAND 2020

gaat dit jaar helaas niet  door !!!!

In verband met het corona-virus  en het verbod op samenkomsten tot 1 juni, blijft het onzeker hoe de verdere ontwikkelingen zullen zijn. Daarom zien wij ons genoodzaakt om nu het besluit te nemen Waterland-Kerkenland 2020 af te gelasten. Dit betreuren wij zeer, maar we hadden helaas geen andere keus.

Wij hopen in 2021 alsnog ons 25-jarig jubileum te vieren en zo mogelijk met het programma dat dit jaar niet door kan gaan.

De data voor Waterland-Kerkenland 2021 zijn:

zaterdag 19 en zondag  20 juni 2021 voor de zuidroute: Zunderdorp, Ransdorp, Holysloot en Durgerdam.

zaterdag 26 en zondag 27 juni 2021 voor de noordroute: Broek in Waterland, Zuiderwoude, Uitdam en de RK Kerk in Monnickendam

Wij hopen u dan in goede gezondheid te mogen verwelkomen.

Het ga u goed en tot 2021.

Info:

Henk Breur,